Klubbmästerskap

05 APR 2010 16:10
På påskdagen var det dags för klubbmästerskap, och tur med vädret hade vi också :-)
  • Skapad: 05 APR 2010 16:10

Med ett härligt vårväder avslutade vi vintersäsongen på Cuba, ungdomar, föräldrar, ledare och gäster.

Vem som vann har jag en svag aning om, kan möjligen ha varit Kim, Isak O och Mikael.

En sak vet jag säkert och det är att vi är vinnare allihopa som har så duktiga skidskyttar och ledare samt tillgång till en superanläggning!

Ronnies kluriga frågetävling tror jag vanns av ett team med deltagare från båda dalgångarna.

Nu kommer snön att tina bort och då påbörjar vi arbetet med att färdigställa  b la rullskidbanan som återstår i vårt Leaderprojekt " Unga skidskyttar på Cuba".

En tävling/upplevelse har vi dock kvar denna säsong och det är världens största skidskyttetävling på Lia toppen i Ål den 16-18 april, då hoppas vi även få se skymten av Björndalen och comp.

Tills dess, passa på att njut av solen och tusen tack till alla för en fin säsong!

Några bilder blev det också, även om fotografen hade fullt upp i spåret.

Här ställs det iordning

Förberedelser

Tävlingsledaren

Klart för start