Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
30 januari 2011 10:24 av Kim

Universitets OS

Ja när jag skulle skriva på bloggen härom dagen så försvann allt o då orkade jag inte skriva om... Men vi har det bra, fint väder har vi idag på vår vilodag, och det har snöat i natt =D så förhoppningsvis så kommer det vara helt vita spår på nästa tävling! Men ja vi va på curling igår, det var mkt trevligt =) men vi fick lite klagomål från våra grabbar att vi hejade när dom curlade en dålig sten o sen satt helt tvärtysta när de slog en bra sten... så lite mer info om sporten måste vi ha...

28 januari 2011 10:55 av Daniel

Jag vill...

också ut å resa! Får bara hålla mig inom Norge jag, då jag ær utan bil. Så jag drar till Kvitfjell på træningslæger så formen ær på topp till næsta helg :)

27 januari 2011 14:21 av ronnie

JVM

Nu håller jag på att förbereda mej inför ett par längre resor. Drar ner till Jvm i Tjeckien för att titta på den halva finnskogingen Mona och hälsa på Linn.Hem en sväng för att arrangera skytte jaktstart på Cuba .Senare får jag sällskap av Mats till UOS i Liberec. Hem igen för att hjälpa till på Cuba med SWE-cup . Packar sen väskan för att flyga ner till Italie (Fornio Avoltri med skolan , den här gången följer Caroline med för att tävla i Alpen cup . Det verkar va hanket ett tag framöver .

27 januari 2011 08:18 av Majsan

Blogg

Kimpan & Limpan! Använd er av bloggen!=)

26 januari 2011 08:24 av Kim

Universitets os

Ja då sitter jag på arlanda o väntar på att flyget ska gå till frankfurt-istanbul-erzurum för att tävla i universiaden. Det ska bli mycket trevligt:) ha det så bra så länge!

25 januari 2011 22:19 av Linn

fort. Hälsning

Träningen gick bra idag och imorn blir det ett hård pass för att känna på formen inför helgens tävlingar. Nu ska jag lägga mig för att orka hålla fokus under träningarna imorn...=) Ha det bra! Jag hör snart av mig...=)

25 januari 2011 22:16 av Linn

Hälsning

Hej alla finnskogingar..=)
Ville bara skicka en hälsning nere ifrån tjeckien.
Vi kom fram efter en mycket oväntad lång dag på flygplatsen i köpenhamn då vårt fly var inställt och fick ta ett 7 timmar senare...=/ När vi väl kom fram till flygplatsen i prag så hade de inte fått me våra skidfodral och ett gevär så det fick 2 st vänta på tills morgonen efter fast de klaga inte utan hade det fiint på ett hotell...=) Nu har vi då fått alla grejer och de aktiva verkar vara fokuserade.. fort.

23 januari 2011 20:42 av Lotta

DJ

Lika duktiga idag GRATTIS.
Grattis Kim till Turkiet o Mats till Tjeckien :)

22 januari 2011 22:34 av lotta

Dala Järna

Grattis till alla bra placeringar i dag!
Vi har haft en toppen dag, laddar nu inför nya äventyr på vallen i morgon.
Lycka till i morgon/ Lotta o Jessie

17 januari 2011 13:02 av Maria

Bilder OK

Nu funkar det! Kul!
Bra kört i helgen alla Finnskogingar!

Postadress:
Finnskoga IF - Skidskytte
Ann-Charlotte Andersson, Gunneby 14
68060 Sysslebäck

Kontakt:
Tel: 056410236
E-post: This is a mailto link...

Se all info