Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
16 februari 2011 08:41 av A-Lena

Finnskoga-valla

Här hemma håller vi tummarna inför dagens sprint. Mats efterlyser "finnskoga-valla" på bloggen finns det ingen som kan hjälpa honom med det ;-)

15 februari 2011 16:20 av Lotta

Liberec

En liten halsning till er dar hemma fran oss VARMLANNINGAR pa UOS Vi har de bra sett pa spannande tavlingar idag lite hesa˝efter dagens hejarop men det gar over. Imorgon kommer nya utmaningar. Sverige har fatt 2 langdmedaljer idag HEJA

7 februari 2011 11:43 av patrick

overtrent

får si som bjørdalen sa før jul,"tror jeg er overtrent"

6 februari 2011 20:39 av Jonas

Trevlig Tävling

Tack för en ny trevlig tävling på Cuba.
Ni gör saker så anspråkslöst och glatt att man alltid känner sig välkommen och det blir trevligt trots nästan -20 denna gången.
Vi kommer gärna upp igen till SweCup om vi är friska och har tinat upp tills dess :-)

I2-Karlstad

2 februari 2011 08:51 av Daniel

Tävling

Ser fram emot att få tävla lite igen! Blir lite spännande med skyttejaktstart, får hoppas jag får några konkurrenter :)

30 januari 2011 22:54 av A-Lena

Tryckfelsnisse

Nu är det rättat, får väl börja skylla på åldern eller nått :-)

30 januari 2011 21:48 av Kim

UOS

Det var distans igår, lördag, inte fredag =)

30 januari 2011 10:24 av Kim

Universitets OS

Ja när jag skulle skriva på bloggen härom dagen så försvann allt o då orkade jag inte skriva om... Men vi har det bra, fint väder har vi idag på vår vilodag, och det har snöat i natt =D så förhoppningsvis så kommer det vara helt vita spår på nästa tävling! Men ja vi va på curling igår, det var mkt trevligt =) men vi fick lite klagomål från våra grabbar att vi hejade när dom curlade en dålig sten o sen satt helt tvärtysta när de slog en bra sten... så lite mer info om sporten måste vi ha...

28 januari 2011 10:55 av Daniel

Jag vill...

också ut å resa! Får bara hålla mig inom Norge jag, då jag ær utan bil. Så jag drar till Kvitfjell på træningslæger så formen ær på topp till næsta helg :)

27 januari 2011 14:21 av ronnie

JVM

Nu håller jag på att förbereda mej inför ett par längre resor. Drar ner till Jvm i Tjeckien för att titta på den halva finnskogingen Mona och hälsa på Linn.Hem en sväng för att arrangera skytte jaktstart på Cuba .Senare får jag sällskap av Mats till UOS i Liberec. Hem igen för att hjälpa till på Cuba med SWE-cup . Packar sen väskan för att flyga ner till Italie (Fornio Avoltri med skolan , den här gången följer Caroline med för att tävla i Alpen cup . Det verkar va hanket ett tag framöver .

Postadress:
Finnskoga IF - Skidskytte
Ann-Charlotte Andersson, Gunneby 14
68060 Sysslebäck

Kontakt:
Tel: 056410236
E-post: This is a mailto link...

Se all info